Storstädning Stockholm

Vi storstädar så att ditt hem blir rent och fräscht

Storstädning

VARDAG ELLER FEST - VI FIXAR STORSTÄDINGEN

En rejäl storstädning behövs då och då, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. En rejäl storstädning till våren, när ljuset gör att dammet syns eller till hösten när man lär sitta inne och mysa en hel del och vill ha det rent och fräscht hemma. Eller du kanske ska ha en fest eller någon annan form av sammankomst och hinner eller orkar inte med städningen mitt i alla andra bestyr. Då kan du vända dig till oss – när vi utför en rejäl storstädning kan vi garantera att det blir riktigt rent i ditt hem.

Vi rekommenderar speciellt storstädningen till det första städtillfället. Vår storstädning innefattar alla moment som ingår i en vanlig storstädning, plus ett flertal andra tjänster som anges nedan.

Garanterat superrent i ditt hem

Vår storstädning är en städtjänst som garanterat kommer att göra det superrent i ditt hem. Efter den inledande storstädningen rekommenderar vi vår standardtjänst; hemstädning, som kommer att fortsätta att hålla ditt hem ordningsmässigt och renhetsmässigt, i toppform. Vår storstädning är som sagt även användbar före och efter sociala evenemang som exempelvis födelsedagskalas, jul- eller nyårsfirande. Inget dagen efter-stök är för svårt att hand om för oss.

Detta ingår i vår storstädning

För alla rum

Vi torkar av fönsterbrädor och fria ytor och torkar bort synlig smuts och damm på kontakter, dörrar, golvlister och karmar.

Finns det behov, torkar vi även av tavlor, byråer, lådor och garderober utvändigt.

Vi putsar även speglar om det behövs.

Vi torkar av alla möbler och tömmer papperskorgar alternativt soptunnor.

Vi dammsuger och våttorkar alla golv och mattor samt torkar av alla lampor och övrig belysning.

Kök

I köket går vi också igenom en noggrann rengöringsrutin när vi storstädar. Vi rengör diskbänk och övriga köksbänkar, utsidan av spisen och ugnen. Vi gör även rent i skåp där sopbehållare finns, samt mikrovågsugn både utvändigt och invändigt. Alla köksskåp rengör vi utvändigt. Kranar och diskho rengörs förstås, samt alla vitvaror, både på utsidan och insidan.

Badrum, dusch och toalett

Badrummet är det rum där man alltid vill ha det fräscht och vi har noggranna rutiner även här. Vi börjar med att rengöra badkar, handfat och toalett. Därefter även badrumsmöbler och kakelvägg. Vitvaror rengör vi utvändigt och givetvis så rensar och rengör vi golvbrunnen.

Material, garanti och RUT-avdrag

Vid en storstädning är det vi som ansvarar för all städmaterial.

Vi lämnar alltid en 24-timmars garanti efter varje städtillfälle. Hör ni av er med klagomål inom 24 timmar så gör vi om arbetet kostnadsfritt. Alla hushållsnära tjänster är avdragsgilla med 50 procent enligt RUT.

Vi tar endast betalt via faktura. Den skickas ut antingen med e-post eller vanlig post och betalningen sker alltid i efterskott. Moms räknas alltid in i priset.

Vi ger dig ett välstädat och glänsande hem