Storstädning Stockholm

Vi storstädar så att ditt hem blir rent och fräscht

Om oss

OM OSS

 Vi utför hushållsnära tjänster i Stockholm med omnejd och vår förhoppning är att vi alltid kan ge kunden det lilla extra. Vi anpassar oss till kundens önskemål och försöker alltid att förbättra livskvaliteten genom bästa möjliga service och trygghet. Vi erbjuder våra tjänster – allt från hemstädning till fönsterputs, kontorsstädning med mera till både privatpersoner och företag.

För att uppnå våra högt ställda krav  så erbjuder vi våra kunder en 24-timmars ”100 procent rent-garanti”. Är du inte nöjd så kan du återkomma till oss inom 24 timmar så gör vi om alltihop kostnadsfritt.

Vi använder oss enbart av miljömärkta och miljövänliga produkter. Allt vårt material och alla redskap kan återanvändas, fyllas på eller tvättas. Vi åker kommunalt i den mån det är möjligt till våra kunder och städar med det material som redan finns i hemmet. Vi ger dessutom gärna tips till våra kunder om produkter för en både effektiv och miljövänlig städning. Vi strävar ständigt efter att ha minska verksamhetens miljöpåverkan.

   

 

 

 

 

Vi ger dig ett välstädat och glänsande hem