Storstädning Stockholm

Vi storstädar så att ditt hem blir rent och fräscht

Om oss

OM OSS

Kristallrent är ett litet familjeföretag som startade 2013. Vi utför hushållsnära tjänster i Stockholm med omnejd och vår förhoppning är att vi alltid kan ge kunden det lilla extra. Vi anpassar oss till kundens önskemål och försöker alltid att förbättra livskvaliteten genom bästa möjliga service och trygghet. Vi erbjuder våra tjänster – allt från hemstädning till byggstädning – till både privatpersoner och företag.

För att uppnå våra högt ställda krav  så erbjuder vi våra kunder en 24-timmars ”100 procent ren-garanti”. Är du inte nöjd så kan du återkomma till oss inom 24 timmar så gör vi om alltihop kostnadsfritt. För flyttstädningen är garantin ännu generösare – 72 timmar.

På Kristallrent tänker vi givetvis på miljön också. Vi använder oss enbart av miljömärkta och miljövänliga produkter. Allt vårt material och alla redskap kan återanvändas, fyllas på eller tvättas. Vi åker kommunalt i den mån det är möjligt till våra kunder och städar med det material som redan finns i hemmet. Vi ger dessutom gärna tips till våra kunder om produkter för en både effektiv och miljövänlig städning. Vi strävar ständigt efter att ha minska verksamhetens miljöpåverkan.

 

 

 

 

 

 

"Lägenheten ser jättebra ut. Ni är så duktiga!" Alicja Liljedahl, kund hos Kristallrent.